Over GSMInleveren.com

De meeste websites waar mobiele telefoons kunnen worden ingeleverd hebben een beste-prijs garantie, een belofte of iets dergelijks. GSMInleveren biedt als eerste in Nederland een overzicht waaruit de enige echte hoogste bieder naar voren komt. Dit kan er immers maar één per toestel zijn.

Vergelijkingssites voor energie, vergelijkingssites voor verzekeringen, vergelijkingssites voor bijna alles op het internet, behalve voor het inleveren van je mobiele telefoon of tablet.

Het inleveren van gebruikte telefoons en tablets wordt steeds populairder. Er zijn inmiddels al enkele tientallen opkopers van mobiele toestellen actief in Nederland. De vergoedingen die deze opkopers bieden voor jou product is echter zeer uiteenlopend. Zo zijn er opkopers die voor een iPhone 4 € 80,- bieden, en zijn er andere aanbieders die voor datzelfde toestel € 16,- bieden (27 november 2014).

Het leek ons daarom niet meer dan logisch een totaaloverzicht te creëren van de prijzen die opkopers betalen voor alle beschikbare mobiele telefoons, en veel tablets. Wij gaan er namelijk vanuit dat jij graag zou weten of een andere aanbieder niet tot 4 keer de prijs biedt die een ander biedt.

De website www.gsminleveren.com ontvangt dagelijkse updates waardoor wij de juistheid van de aangegeven bedragen op de website met 99% kunnen garanderen.